Receptie 
  

koude hapjes                             

  • gazpacho

  • zacht geitenkaasballetje gevuld met druif in jasje van pijnboompitten

  • mozzarella parel met kerstomaat en basilicumpesto

  • tabouleh met veel groentjes, geroosterde noten en munt

  • tartaar van tomaatjes, basilicum en gebrande geitenkaas

  • gegrilde courgetterolletje met brie en rucola

  • kort gebakken tijgergarnaal met zure room en dille

  • mousse van rode biet met mierikswortel geserveerd met gerookte forel afgewerkt met kiemen

  • ceviche van zeebaars met chili, rode ui en limoen

  • zalm mi-fumé met tartaar van tomaten en dragon

  • rauw gemarineerde zalm met nori, preikiemen afgewerkt met zwart sesamzaad

  • gerookte zalm in genmai su met mierikswortel en gepofte quinoa

  • carpaccio van coquille met knolselder en wakame

  • mousse van aardpeer met gerookte paling afgewerkt met kervel

  • fijn sneetje chateaubriand gegrild en gemarineerd in limoen met chili

  • rode bietenmousse met mierikswortel en gerookte forel

  • zandkoekje met rozemarijn en notenmengeling

  • pîzzabol gevuld met tomatentapenaden en rauwe ham

    

warme hapjes 

  • helder soepje van boschampignons

  • soepje van kreeft en venkel geparfumeerd met pastis 

  • soepje van hokkaidopompoen of ander seizoensoepje

  • flammkuchen met rode ui en spek

  • flammkuchen met prei en zalm

  • ricottasoufflé met basilicum en kerstomaat

  • chili sin/con carne met tortillachip en zure room

  • mini pizza, veggie met vis of met vlees

  • gevuld courgetterolletje met fijne vulling van kip en pijnboompitten 

  • risottoballetje met champignon en truffelolie

  • kort gegrilde zalm met nori en gepekelde gember

  • gemarineerde, gegrilde kabeljauw met gepofte quinoa, nori en preikiemen

  • bladerdeegje met groene asperges en parmezaanse kaas

  • bladerdeegje met champignons, truffelolie en parmezaanse kaas

  • oosters gelakte kippenvleugel

 

fingerfood op de statafels      

  • vers geroosterde gekarameliseerde noten met chili, rozemarijn en zout

  • groentechips

  • grissini of  wortelstaafjes met 2 verschillende tapenades 

  • taralli met kruiden

vlees en kaas    

  • manchego

  • gedroogde salami

  • jamon
     

al naargelang het seizoen      

  • kerstomaten

  • aardbeien en ander rood fruit

  • druiven

Website: Marie Bouly via Wix.com