Receptie
koude hapjes
-
gazpacho
-
zacht geitenkaasballetje gevuld met druif in jasje van pijnboompitten
-
mozzarella parel met kerstomaat en basilicumpesto
-
tabouleh met veel groentjes, geroosterde noten en munt
-
tartaar van tomaatjes, basilicum en gebrande geitenkaas
-
gegrilde courgetterolletje met brie en rucola
-
kort gebakken tijgergarnaal met zure room en dille
-
mousse van rode biet met mierikswortel geserveerd met gerookte forel afgewerkt met kiemen
-
ceviche van zeebaars met chili, rode ui en limoen
-
zalm mi-fumé met tartaar van tomaten en dragon
-
rauw gemarineerde zalm met nori, preikiemen afgewerkt met zwart sesamzaad
-
gerookte zalm in genmai su met mierikswortel en gepofte quinoa
-
carpaccio van coquille met knolselder en wakame
-
mousse van aardpeer met gerookte paling afgewerkt met kervel
-
fijn sneetje chateaubriand gegrild en gemarineerd in limoen met chili
-
rode bietenmousse met mierikswortel en gerookte forel
-
zandkoekje met rozemarijn en notenmengeling
warme hapjes
-
helder soepje van boschampignons
-
soepje van kreeft en venkel geparfumeerd met pastis
-
soepje van hokkaidopompoen of ander seizoensoepje
-
flammküchen met rode ui en spek
-
flammküchen met prei en zalm
-
ricottasoufflé met basilicum en kerstomaat
-
chili sin/con carne met tortillachip en zure room
-
mini pizza, veggie met vis of met vlees
-
gevuld courgetterolletje met fijne vulling van kip en pijnboompitten
-
risottoballetje met champignon en truffelolie
-
kort gegrilde zalm met nori en gepekelde gember
-
gemarineerde, gegrilde kabeljauw met gepofte quinoa, nori en preikiemen
-
bladerdeegje met groene asperges en parmezaanse kaas
-
bladerdeegje met champignons, truffelolie en parmezaanse kaas
-
oosters gelakte kippenvleugel
fingerfood op de statafels
-
vers geroosterde gekarameliseerde noten met chili, rozemarijn en zout
-
groentechips
-
grissini of wortelstaafjes met 2 verschillende tapenades
-
taralli met kruiden
vlees en kaas
-
manchego
-
gedroogde salami
-
jamon
-
bladerdeegbloem camenbert look
al naargelang het seizoen
-
kerstomaten
-
aardbeien en ander rood fruit
-
druiven