top of page

Duurzame catering

Beste feestvierder,

 

Bedankt voor uw interesse in Nori Catering ! 

 

Wij stellen bij voorkeur een offerte op maat aangepast aan uw persoonlijke situatie. Wenst u een feest bij u thuis, in onze tuin of op een andere locatie?

 

Om u een idee te geven, hebben we enkele voorbeelden opgesteld van de mogelijkheden. Elke formule kan worden aangepast aan jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Prijzen zijn op aanvraag. De locatie, decoratie, afstand, aankleding,... hebben een invloed op de uiteindelijke prijs.

Waar Nori voor staat

 

Als ondernemer zijn we geregeld diverse uitdagingen aangegaan (detailhandel voeding, kleding en brasserie), maar onze passie is steeds bij het koken gebleven. Beiden hebben we een voorkeur voor authentieke smaken in een hedendaagse keuken met originele gerechten. We zetten seizoensgebonden groenten en fruit, bloemen en kruiden graag in de hoofdrol. Deze ingrediënten krijgen dus evenveel aandacht als het vlees en vis bij de samenstelling van het menu. Onze voorkeur gaat uit naar biologische ingrediënten, aangezien deze een garantie zijn van kwaliteit en krachtige, volle smaken. 

 

Hetzelfde geldt voor de dranken die we serveren. Een combinatie van onze verrassende, originele dranken, al dan niet gecombineerd met de traditionele dranken, kunnen mee bijdragen tot een memorabel feest.

 

Onze opzet is pas geslaagd wanneer iedereen tevreden en enthousiast is, zowel over het eten & drank, als voor de bediening & sfeer. 


Vanuit onze persoonlijke interesses en ervaringen, opgebouwd gedurende 25 jaar, passen we volgende inzichten toe in onze dagelijkse werking. Al deze omschrijvingen vatten we graag samen onder de noemer “duurzame catering”.

with love,

Vicky & Dax

kwaliteit en duurzaamheid

schoonheid en harmonie

authentieke smaken en producten

sociaal engagement en gezondheid

respect voor natuur, mens en dier

_MG_2042_websize.jpg
17937109732467689.jpg
bottom of page