Zittend diner met gedresseerde bordjes

dit is een voorbeeld menu, alles kan nog aangepast worden naar wens

 

voorgerecht

  • tarte tatin met gegrilde kerstomaten en rozemarijn
  • home made vissoep met plat gegrild brood en aioli
  • vitello tonato
  • plat gegrild brood met verschillende amuses: baba ganoush, labneh met gegrilde groenten, tapenade van olijven,... 
  • ricotta soufflé met pastinaak, kerstomaat en pancetta
  • pompoensoep met wilde champignon en gekonfijte kastanje
  • burrata met artisjokcrème en truffel geserveerd met houthakkersbrood
  • kort gegrilde zeebaars geserveerd met  chili en limoen, fris slaatje van waterkers met granaatappel 
  • ...

hoofgerecht

  • zalm op vel gegrild en afgeblust met shoyu geserveerd met puntpaprika uit de oven, gekarameliseerde kerstomaten, fregola sarda en spinaziepestorauw + slaatje van gemarineerde venkel met dragon en chili

  • Kalkoenfilet of chateaubriand geserveerd met peperroomsaus of champignonroomsaus, geserveerd met gebakken witloof (winter) of kort gebakken groene asperges (zomer) + gegrilde jonge wortelen met karwijzaad, aardappeltjes naar keuze

  • ...

Website: Marie Bouly via Wix.com